1. KARTA.BG - специализиран уебсайт за поддръжка

  Посетете специализирания уебсайт KARTA.BG за подробности относно покритието на актуалната версия на картата. За клиентите на OFRM Geotrade са осигурени техническа поддръжка и достъп до предвидените обновления на картата. В сайта ще намерите разнообразие от полезна информация за картата OFRM Geotrade под формата на въпроси и отговори, илюстрации и видеодемонстрации.

 2. Редовни обновления

  Картата OFRM Geotrade е продукт, който непрекъснато се развива и прецизира, а обновленията му излизат на всеки три месеца. На кутията на всеки Garmin GPS с предварително вградена карта OFRM Geotrade има залепен специален стикер, указващ наличието на двугодишен абонамент за обновления.

 3. Индикация за посоката на пътните ленти

  Функцията Lane Guide Ви осигурява информация за броя и посоката на пътните ленти и улеснява навременното престрояване преди всяко кръстовище по Вашия маршрут.

 4. Индикация за ограничение на скоростта

  Въведените скоростни ограничения дават възможност на устройството да Ви предупреди при евентуално превишаване на позволената скорост, а също така и за по-прецизно изчисляване на времето за пристигане.

 5. Вградена поддръжка за трафик известяване

  Картата OFRM Geotrade съдържа необходимите данни за съвместимост с новоизградената система за трафик известяване, която ще предлага информация в реално време за събития като задръствания, ремонти и други.

 6. Текстурни 3D модели на емблематични сгради

  Благодарение на авангардните софтуерни технологии на Garmin, в картата има интегрирани текстурни 3D модели на емблематични сгради в столицата, като скоро такива ще бъдат добавени и в останалите големи градове у нас.

 7. Търсене по точен адрес

  OFRM Geotrade разполага с най-детайлното и най-обширно покритие измежду всички предлагани продукти на пазара. Възможността за търсене по точен адрес улеснява достигането до Вашата цел.

 8. Богат избор от места за нощуване и развлечения

  В картата са включени голям брой хотели, хижи и къмпинги както в градовете, така и в курортните селища. Можете също да изберете къде да похапнете или да се забавлявате от изобилието от ресторанти, театри, кина, барове, дискотеки и други.

 9. Карта в нужда се познава

  Независимо дали Вашият автомобил използва бензин, дизел или газ/метан, с помощта на Вашия Garmin GPS и картата OFRM Geotrade ще намерите бързо и лесно предпочитаната от Вас верига бензиностанции/газостанции.

 10. Пътни камери и радари

  Данните за пътните камери и радари се обновяват доста често и поради поради това не са вградени в картата, но могат да бъдат добавени безплатно, за да разполагате с актуална информация за техните местоположения.

 11. Места за безплатен достъп до интернет (WIFI)

  Интернет навлиза все по-широко в нашето ежедневие. Отчитайки това, добавихме в картата информация за заведения и места, където можете безплатно да използвате безжичен интернет (WIFI).

 12. Планирайте предварително на голям екран

  Желаещите да използват картата на своя персонален компютър за планиране на маршрути, прехвърляне на тракове и т.н., имат възможност да закупят поддръжка за PC под формата на ъпгрейд от нашия уебсайт.

 13. Разнообразие на обекти от обществен интерес

  В картата са въведени голям брой обекти от обществен интерес като държавни институции, болници, училища и детски градини, транспортни терминали, културни центрове, търговски обекти, автоцентрове и други.

 14. Опознай България!

  Всички почитатели на красотата на България могат да използват своя навигатор Garmin заедно с картовия продукт OFRM Geotrade, за да посетите някой от 100-те национални туристически обекта, утвърдени от БТС.

 15. Планински туризъм

  OFRM Geotrade съдържа изобилие от полезна информация за пешеходните туристи като хиляди километри пътеки, планински върхове с надморска височина, природни забележителности, източници на вода и много други.

 16. В помощ на рибарите

  За любителите на риболова картата предлага детайлни данни за язовирите и езерата у нас, а също и за многобройните реки и канали. С помощта на картата ще достигнете по- бързо до идеалното място за риболов!

 17. За запалените ловци

  Познаването на терена е съществено предимство и предпоставка за успешен лов. GPS навигаторите на Garmin в комбинация с картата OFRM Geotrade ще Ви осигурят това предимство във всяко кътче на страната.

 18. Достигнете до вълшебно красивите места

  Всичко което Ви е необходимо, за да достигнете до най-красивите места в България е GPS навигатор Garmin, карта OFRM Geotrade и автомобил с висока проходимост. Насладете се на безкрайната хубост и прелест!

 19. Офроуд отсечки, маркирани с цветен пунктир

  TOPO вариантите на OFRM Geotrade съдържат десетки хиляди километри офроуд отсечки, категоризирани по типа на превозното средство, което може да премине по тях, както и по тяхното ниво на трудност.

 20. Топографски данни за най-добрата функционалност

  Картата разполага с данни за разтителната покривка в страната, а също и с цифров модел на релефа (DEM). Вградените хоризонтали през 25 м. надморска височина са разположени в отделен изключващ се слой.