Излезе версия OFRM Geotrade 2018 Q3

Новата версия 2018 Q3 вече е на разположение за сваляне от нашия уебсайт на всички потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

Във версия 2018 Q3 присъстват нови кръгови движения в гр.Шумен и в южната част на гр.Пловдив. Добавена е и синята зона за краткотрайно паркиране в гр.Сандански.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Прецизирани са категориите на над 20 000 обекта от обществен интерес (POI). Добавени са новосъздадени обекти из цялата страна и са заличени закрити такива.

 

За любителите на офроуда и туризма

 

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 481 километра oфроуд участъци, туристически пътеки и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

Забележка: Показаната карта е за демонстрация и нивото на детайлност е ограничено от практични съображения.Предложения от shop.KARTA.bg

Цена: 76 лв
Цена: 1300 лв
Цена: 407 лв