Празнични отстъпки от Сайнед ООД!

Имаме удоволствието да уведомим всички потребители на навигационни уреди GARMIN, които нямат карта OFRM на своите уреди, че до 12.04.2015 включително им предоставяме възможност да закупят желаната разновидност на карта OFRM с 20% отстъпка за предстоящите празници!

Празнични отстъпки за карта OFRM от Сайнед ООД
Не сме забравили и регистрираните потребители на карта OFRM с изтичащ или изтекъл абонамент за обновления, които могат да закупят удължение на абонамента за обновления с 10% отстъпка от редовната цена!

За да закупите с празнична отстъпка карта OFRM за Вашия Garmin GPS или удължение на абонамент за обновления към вече регистрирана карта OFRM, моля посетете сайта www.karta.bg и влезте във Вашия потребителски профил от ''Вход'' в горния десен ъгъл на екрана, а ако още не сте създали Ваш профил, кликнете върху ''Създай профил'' в горния десен ъгъл на страницата и попълнете необходимите данни.
След успешно влизане (или създаване на профил), сайтът ще Ви прехвърли на страница ''Поддръжка''.

За закупуване на нова карта OFRM, кликнете върху бутона ''Купи картов продукт'', който се намира над секция ''Моите лицензи'' и след като изберете желаната разновидност на картата, следвайте екранните инструкции, за да я закупите.

За удължаване на изтичащ или изтекъл абонамент за обновления, кликнете върху бутона 'Удължи срока на абонамента', който се намира срещу съответния картов лиценз в секция 'Моите лицензи' и след като изберете желаното удължение, следвайте екранните инструкции, за да го закупите.

А за финал, ето и нашите специални празнични предложения от продуктовата гама на Garmin на извънредно добри цени, които също са валидни до 12.04.2015!

Празнични отстъпки за уреди Garmin от Сайнед ООД
За да закупите желания от Вас уред Garmin, моля посетете нашия електронен магазин shop.karta.bg. В електронния магазин се използва същият потребителски профил, който сте създали в сайта www.karta.bg, а ако още не сте създали Ваш профил, кликнете върху ''Създай профил'' в горния десен ъгъл на страницата и попълнете необходимите данни.Сайнед ООД Ви пожелава весели великденски празници и много пролетно настроение!

Забележка: Показаната карта е за демонстрация и нивото на детайлност е ограничено от практични съображения.

Предложения от shop.KARTA.bg

Цена: 708 лв