Излезе версия OFRM Geotrade 2014 Q3

Новата версия 2014 Q3 вече е на разположение за сваляне от нашия уебсайт на всички потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!


 
Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

 

Във версия 2014 Q3 са добавени новата околовръстна дъга при град Враца и новият пътен възел 'Българово' на автомагистрала 'Тракия'.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с нови 8 населени места.

  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)

 

 

Допълнителни варианти за MapSource


Потребителите на карта OFRM Geotrade с поддръжка за работа с PC вече имат избор между няколко разновидности на картата за MapSource, за да могат да ползват най-пълноценно картата в зависимост от индивидуалните нужди и техническите възможности на уреда.

 

За любителите на офроуда и туризма


Актуализирани са данните за 100-те национални туристически обекта.

 

 

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 331 километра oфроуд участъци и 23 километра туристически и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

Забележка: Показаната карта е за демонстрация и нивото на детайлност е ограничено от практични съображения.

Предложения от shop.KARTA.bg