Весела Коледа с безплатна карта OFRM!

Имаме удоволствието да уведомим всички потребители на навигационни уреди GARMIN, които нямат карта OFRM на своите уреди или абонаментът за обновления към техните карти OFRM е изтекъл, че до 31.12.2014 включително им предоставяме възможност да получат безплатно карта OFRM като подарък за предстоящите празници!

Коледен подарък от Сайнед ООД
КАК ДА ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАРТА OFRМ

За да вземете безплатно карта OFRM като подарък за Вашия Garmin GPS, моля влезте във Вашия потребителски профил от ''Вход'' в горния десен ъгъл на екрана, а ако още не сте създали Ваш профил, кликнете върху ''Създай профил'' в горния десен ъгъл на страницата и попълнете необходимите данни.

След успешно влизане (или създаване на профил), сайтът ще Ви прехвърли на страница ''Поддръжка''. Кликнете върху бутона ''Купи картов продукт'', който се намира над секция ''Моите лицензи''. На страницата за покупка под наличните платени разновидности на картата ще видите и карта OFRM на нулева цена. Кликнете върху бутона ''Вземи'', който се намира срещу картата на нулева цена. На следващия екран е необходимо да въведете Unit ID и модела на Вашия уред. Unit ID е 10-цифрен номер, който за моделите от сериите nuvi можете да откриете като включите Вашия уред и от главния екран влезете в ''Настройки'' > ''Система'' > ''За системата'' (ако използвате модел от друга серия, моля консултирайте се с ръководството за употреба на уреда как да откриете неговия Unit ID номер). След като сте въвели Unit ID и модела на уреда, остава само да попълните валидационния код в предвиденото за това поле и да натиснете бутона ''Продължи'', за да активирате безплатната карта към Вашия потребителски профил, след което можете да свалите картата чрез бутона ''Свали/Download'', който се намира срещу новия лиценз в секция ''Моите лицензи'' на страница ''Поддръжка''.

На страница ''Поддръжка'' са поместени и връзки към ръководството за употреба на карта OFRM Geotrade на български и английски език. В него ще намерите подробни описания как да търсите адреси, градове, квартали, блокове и обекти (POI). Препоръчваме Ви да отделите време и да се запознаете с ръководството за употреба, за да можете да използвате пълноценно всички възможности на картата.


Сайнед ООД Ви пожелава весели коледни и новогодишни празници, както и много здраве, радост и успехи през новата 2015 година!

Note: The map above is intended for demonstration purpose and its level of detail has been reduced for practical reasons.

Browse our shop.KARTA.bg